като натисна педала и моментния ми разход започва да се вдига чак след 5-10 секунди, после като пусна продължава да се вдига за момент и после пада по половин минута дори да съм изключил от скорост и да се движа по инерция. Най-странно ми се вижда да спирам на скорост и да ми показва 2/100. То под това не пада. А вчера като се вгледах показва само двуцифрени числа... Това нормално ли е? И колко гори нормално 147 1.6 ТС?? При мене 300 км извънградско с 60градско - 9,2/100. Досега съм карал все немски коли и там няма никакъв лаг на борд компа, моментния разход се мени доста динамично и щом пуснеш педала или дойде нанадолнище веднага пада разхода, отделно спираш ли на скорост показва 0,0
Известие
Collapse
No announcement yet.
Проблем с разхода
Collapse
X
-
При мен не е така! няма лаг на моментния разход, но като съм на скорост не пада до нула, когато изключа от скорост, веднага ми дава едни чертички. иначе ускоряваш ли, дори и под 3000оборота, показанията стават двуцифрени! аз за това гледам само среден разход! засечи си го по резервоар. ама 9,2 извънградско е много, освен ако не караш с 160! до софия ходих - разход под 8 ми даде, доволно, в града съм към 10, без да напъвамAlfa Romeo 147 1.6 TS Distinctive
-
пълниш резервоара да капачка, караш 300-400 км минимум и зареждаш пак до капачка, така ще видиш точно колко ти е горяла колата, дори ако е възможно да заредиш и двата пъти на една и съща бензиностанция
аз на компютъра не вярвам, вярвям само на разход засечен от капачка до капачка
успех
Comment
-
Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщениелитри в час на 156 147 не се показва
под 2 или 3 /100 също не показва
показанията са осреднени на период от забравих колко минути (май 5)
на празен ход когато не е в движение показва ---Alfa romeo GTVex
Alfa romeo 159 08"16V JTDmex
Audi A6 Avant 09" 3.0 TDI S-line Quattro
Аudi A3 1.8 20V 02"
Comment
-
Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщениелитри в час на 156 147 не се показва
на празен ход когато не е в движение показва ---
значи няма как да не лагва и това няма нищо общо с високия разход.. Мисля да сменя свещите, въздушния филтър и да засека разхода по бабешкия метод, сега като погледнах след последното зануляване средния е 9,6 при 240по магистрала и около 90градско СФ, скорост около 130 извънградско. Иначе пък работи перфектно, няма придърпване, трудно палене, лоша динамика или нещо друго. Чудя се дали да бърникам колата или такъв разход си е нормален и това дето го пише по книжките му верват само децата?
Comment
-
Първоначално публикувано от НАСОО Покажи съобщениемерси много
значи няма как да не лагва и това няма нищо общо с високия разход.. Мисля да сменя свещите, въздушния филтър и да засека разхода по бабешкия метод, сега като погледнах след последното зануляване средния е 9,6 при 240по магистрала и около 90градско СФ, скорост около 130 извънградско. Иначе пък работи перфектно, няма придърпване, трудно палене, лоша динамика или нещо друго. Чудя се дали да бърникам колата или такъв разход си е нормален и това дето го пише по книжките му верват само децата?156 1,8 ТS 99
Nissan Murano 2005
Comment
-
на празен ход когато не е в движение показва ---
Comment
-
Първоначално публикувано от fastedy Покажи съобщение156 1.8 ts 2000 отчита ли разхода?156 1,8 ТS 99
Nissan Murano 2005
Comment
-
Първоначално публикувано от НАСОО Покажи съобщениемерси много
значи няма как да не лагва и това няма нищо общо с високия разход.. Мисля да сменя свещите, въздушния филтър и да засека разхода по бабешкия метод, сега като погледнах след последното зануляване средния е 9,6 при 240по магистрала и около 90градско СФ, скорост около 130 извънградско. Иначе пък работи перфектно, няма придърпване, трудно палене, лоша динамика или нещо друго. Чудя се дали да бърникам колата или такъв разход си е нормален и това дето го пише по книжките му верват само децата?Opel Corsa B
Opel Tigra
Mercedes A 160
Mercedes A190 AMG
Alfa Romeo 147 1.6 ts
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=233669
Comment
Comment